Vicepreşedintele Comisiei Europene (CE) Maros Sefcovic efectuează joi o vizită la Londra, cu scopul de a primi clarificări cu privire la punerea în aplicare a Acordului retragerii Regatului Unit din Uniunea Euroipeană (UE) de către Guvernul lui Boris Johnson, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maros Sefcovic se întâlneşte cu Michael Gove, ministrul britanic însărcinat cu supervizarea negocierilor Brexitului.

Guvernul lui Boris Johnson a aruncat miercuri negocierile cu privire la viitoarea relaţie a Londrei cu Cei 27 în haos, după ce a przentat un proiect de lege care pune în mod explicit în discuţie anumite prevederi ale tratatului Brexitului, care a stabilit cadrul retragerii regatului din Uniune la 31 ianuarie.

”UE doreşte să primească clarificări din partea Regatului Unit cu privire la punerea în aplicare completă şi în detaliu a Acordului retragerii”, a anunţat miercuri într-un mesaj postat pe Twitter un purtător de cuvânt al CE, Eric Mamer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.