O persoană a fost arestată la New York în urma unei explozii de origine necunoscută, în apropierea autogării din Manhattan, scrie presa americană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Explozia a avut loc în apropiere de 42nd Street şi 8th Avenue, la Manhattan, nu departe de Times Square, în centrul oraşului.

Poliţia şi compierii au confrmat că se află la faţa locului, anunţând că staţiile de metrou din zonă au fost evacuate, dar fără să ofere alte detalii pentru moment.

Mai multe publicaţii scriu că explozia a fost provocată de o bombă artizanală.

Autogara, în care soseau numeroase autobuze la ora oncidentului, a fost evacuată, potrivit unui jurnalist AFP aflat la faţa locului.

Mai multe publicaţii scriu că cel puţin o persoană ar fi fost rănită, iar The New York evoc mai mulţi răniţi.

Preşedintele Donald Trump a fost informat imediatt, a anunţat Casa Albă.

La New York a avit loc pe 31 octombrie un atac cu camionul, soldat cu opt morţi, primul atentat terorist mortal comis în cartierul Manhattan de la atentatele de la 11 septembrie 2001.

Suspectul, care jurase credinţă Statului Islamic, a fost arestat imediat şi încarcerat

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.