Unsprezece cadavre au fost descoperite în autocarul distrus de flăcări în urma accidentului din sudul Germaniei, dar echipele de intervenţie caută încă rămăşiţele altor şapte victime, a anunţat ministrul Transporturilor, Alexander Dobrindt, citat de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Căldura a fost atât de mare încât numai structura din oţel poate fi recunoscută. Ne putem imagina ce înseamnă acest lucru pentru pasagerii din acest autocar”, a spus Dobrindt, precizând că accidentul s-a soldat şi cu 30 de răniţi, dintre care doi sunt în stare critică..

La puţin timp după ora locală 7.00 (8.00, ora României), prins într-un ambuteiaj, autocarul a lovit o semiremorcă din faţa lui şi a ars complet.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La bord se afla un grup de 46 de turişti în vârstă, însoţiţi de doi şoferi ai autocarului, care venea din landul Saxonia, în estul Germaniei, a precizat poliţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.