Unchiul indian al lui Kamala Harris, partenera de cursă a candidatului democrat Joe Biden în alegerile prezidenţiale americane, a mărturisit joi că i-a părut rău de vicepreşedintele american Mike Pence şi că s-a simţit mândru de nepoata sa urmărindu-le dezbaterea la telvizor, la New Delhi, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi-a părut rău de Pence”, a declarat pentru AFP Balachandran Gopalan, în vârstă de 79 de ani, după dezbaterea în care vicepreşedintele american Mike Pence şi Kamala Harris, democrata care candidează la postul acestuia, s-au înfruntat miercuri la Salt Lake City, în Utah, mai ales pe tema gestionării pandemiei covid-19, care domină campania electorală.

”Nu o poţi interoga (pe Kamala Harris) despre justiţie. Ea este membră a Comisiei Afacerilor Judiciare şi procuror, în Black Lives Matter (BLM) este expertă, iar pandemia este un teren alunecos”, a subliniat Balachandran Gopalan.

În plus, "Pence are o ghiulea (legată) la gleznă. Trump”, a adăugat unchiul senatoarei democrate, în vârstă de 55 de ani, care va fi prima vicepreşedintă a Statelor Unite în cazul viztoriei lui Joe Biden la 3 noiembrie.

”Fiica mea, la Washington, a privit (dezbaterea), sora mea, la Toronto, a privit-o, iar sora mea mai mică, la Chennai (în India), a privit-o şi ea”, a adăugat unchiul partenerei democrate de cursă. ”Mama sa ar fi fost bucuroasă pentru Kamala”.

Un fost procuror, obişnuit cu rechizitorii dure, Kamala Harris i-a reporşat adversarului său bilanţul de peste 210.000 de morţi al pandemiei din Statele Unite, cea mai îndoliată ţară din lume de covid-19.

Mike Pence conduce, într-adevăr, din februarie, celula de criză însărcinată la Casa Albă cu lupta împotriva noului coronavirus.

El a aruncat din nou vina asupra Chinei şi a promis că o va face ”să dea socoteală”.

Mike Pence a întrebat-o insistent pe Kamala Harris dacă tabăra sa va încerca să crească numărul judecătorilor la Curtea Supremă, în cazul unei victorii, însă candidata a refuzat să răspundă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.