Un avion care efectua un zbor al companiei Norwegian Air Shuttle de la Stockholm la Nisa, la bordul căruia se aflau 169 de pasageri, a fost nevoit să se întoarcă din drum, în urma unei alerte cu bombă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aeronava, de tip Boeing 737, s-a întors pe Aeroportul Arlanda, la periferia Stockholmului, de unde a decolat, potrivit companiei.

Norwegian Air Shuttle precizează într-un comunicat că este la curent cu numeroase solicitări de informaţii emise de mai multe publicaţii, dar că ”este vorba de-acum de un caz care implică poliţia”, la care trimite presa în vederea obţinerii de informaţii.

Un purtător de cuvânt al poliţiei suedeze a declarat pentru reuters că agenţi s-au dus la Arlanda în legătură cu o ameninţare vizând o companie aeriană, fără să ofere alte detalii.

Potrivit site-urilor specializate în monitorizarea zborurilor FlightAware şi Flightradar, avionul s-a întors din drum către ora locală 10.40 (11.40, ora României), după ce a decolat la ora locală 10.10(11.10, ora României).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.