Un tânăr din Texas, Cesar Olalde, în vârstă de 18 ani, a fost încarcerat pentru că şi-a ucis părinţii, fratele şi sora, în casa familiei, în orăşelul Nash, convins că familia sa era canibală, de teamă să nu-l mănânce, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El şi-a justificat crimele acuzându-şi familia că era ”canibală”, potrivit declaraţiilor sub jurământ pe care le-a dat autorităţilor, obţinute de AP.

Tânărul a fost reţinut la 23 mai, în locuinţă, în care se baricadase, în urma unor negocieri dure cu poliţia.

El a sunat atunci autorităţile locale, cu doar câteva minute mai înainte, cărora le-a mărtusit crimele şi a ameninţat să se sinucidă.

Poliţiştii din Nash au găsit, la faţa locului, cadavrele părinţilor săi, Reuben Olalde şi Aida Garcia, ale surorii sale mai mari, Lisbet Olald, şi al fratelui său mai mic, Oliver Olalde.

Suspectul şi-a ucis familia în mai multe camere din casă, după care a târât cadavrele în sala de baie, potrivit unui raport al anchetei Poliţiei din Nash.

Poliţiştii au găsit la faţa locului mai multe cartuşe, iar ”stropi de sânge erau vizibili” pe pereţi şi pe mobilele din locuinţă, potrivit poliţiei.

Cesar Olalde şi-a acuzat, sub jurământ, familia de ”canibalism”.

”Aveau să mă mănânce”, dă el asigurări.

Tânărul texan a fost plasat în detenţie preventivă până la proces, care urmează să încearcă să facă lumină în acest dosar.

Cauţiunea a fost stabilită la zece milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.