Un tânăr militar din cadrul Operaţiunii Sentinelle s-a sinucis vineri ”seara târziu” cu arma de serviciu, o puşcă de asalt de tip Famas, în locul în care era cazat la Paris, a anunşat o sursă militară, confirmând o informaţie dezvăluită de Le parisien, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acest tânăr voluntar din cadrul Forţelor terestre s-a sinucis în localul (de pe strada Saint-Dominique) al Ministerului Armatelor, pus la dispoziţia Operaţiunii Sentinelle în vederea găzduirii unităţilor staţionate în Paris şi care patrulează în Paris”, a declarat pentru AFP şeful serviciului de informaţii şi relaţii publice al Armatei terestre, colonelul Benoît Brulon.

”Este mult prea devreme să spunem orice despre motivele care l-au determinat la acest act extrem”, a adăugat colonelul Brulon, precizând că o anchetă a fost încredinţată Jandarmeriei.

Potrivit Le Parisien, militarul, în vârstă de 26 de ani, făcea parte din a 5-a Companie de luptă a Regimuntului I de tiraliori.

În iunie, alt militar din cadrul Sentinelle şi-a pus capăt zilelor într-un local tehnic aparţinând Galeriilor Lafayette.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.