Un scheci belgian cu un dialog imaginar între preşedinţii francez Emmanuel Macron şi rus Vladimir Putin face furori pe reţele de socializare, relatează 20minutes.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Navigatori pe Internet sunt cuceriţi de intrepretarea lui Macron a umoristului belgian Antoine Donneaux, pe care o consideră ”cea mai bună imitare a lui Macron”, o ”voce identică”, ”super bine muncit”.

Scheciul a fost difuzat joi, în emisiunea ”Le Grand Cactus” a postului RTBF.

Imitatorul lui Macron s-a deghizat în Napoleon şi imită cu oarecare acurateţe vocea şi intonaţiile şefului ststului francez, scrie site-ul.

Personajul pe care-l joacă este numit ”Napo-Macron”, iar actorul este machiat puternic, la fel ca imitatorul liderului de la Kremlin.

”Nu mă speriaţi, Vladimir!”, spune ”Napo-Macron” şi se face mic aşteptând răspunsul interlocutorului.

Susţinut de prezentatorul de platou, el îşi face apoi curaj şi-i spune falsului Putin că ”Vladimir, nu voi ezita, dacă va fi nevoie, să declar că, dacă Rusia îşi continuă drumul despletit spre provocarea paralizantă, voi pronunţa concomitent plauzibilitatea asumării datoriei care este a noastră, iar ăsta este proiectul nostru”.

”N-am înţeles nimic”, îi răpunde sec peronajul care-l joacă pe Putin, o caricaturizare a discursurilor lui Emmanuel Macron, acuzat uneori de faptul că este un pic cam alambicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.