Un pod rutier de lemn s-a surpat luni, în Norvegia, iar o maşină şi un TIR au căzut în apă, anunţă poliţia, care precizează că nu s-au înregistrrat victime, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a anunţat luni pe Twitter că, potrivit unor martori, o maşină şi un TIR au căzut în apă, după surparea unui pod la Tretten (sud).

”O maşină a ajuns în râu, iar remorca TIR-ului se află în apă. Cei doi şoferi au fost găsiţi teferi”, a anunţat ulterior la postul VT2 un oficial din cadrul poliţiei, Terje Krogsad.

Imagini de televiziune surprind maşina, în parte scufundată în apă, pe puntea podului, surpat în răul Gudbrandsdalslågen şi un pic mai departe un camion, pe altă porţiune surpată a podului.

Şoferul TIR-ului a fost salvat cu ajutorul unui elicopter.

”Nu putem şti cu certitudine dacă erau alte persoane pe pod, însă, în acest stadiu, nu avem nicio informaţie despre alte persoane care să fi căzut în apă”, a declarat Terje Krogsad.

Podul de la Tretten, inaugurat în 2012, este construit din lemn, are o lungime de 148 de metri şi o lăţime de zece metri.

Podul traversează râul Gudbrandsdalslågen şi se află pe un drum departamental.

Podul are două benzi pentru vehicule şi o parte destinată pietonilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.