Theresa May Premierul britanic Theresa May trebuie să fie înlocuită, conform lui Steve Baker, un parlamentar eurosceptic din Partidul Conservator. El a făcut apel la colegii săi pentru a demara o moţiune de cenzură, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mi-aş dori ca membrii Partidului Conservator din parlament să îşi dea seama că nu putem continua aşa”, a afirmat Baker pentru postul de radio BBC. „Nu putem merge mai departe cu acordul ei (...) astfel că mă tem că singura cale de a schimba ceva este să schimbăm prim-ministrul şi cred că este datoria ei să plece”, a adăugat el.

Premierul Theresa May a confirmat luni, într-un discurs ţinut în Camera Comunelor, amânarea votului asupraa acordului privind Brexitul şi a susţinut că va avea discuţii de urgenţă cu liderii UE. Premierul britanic a afirmat că există susţinere pentru multe părţi ale acordului, această afirmaţie fiind primită cu râsete de parlamentari. Însă, a precizat ea, mulţi se opun soluţiei de rezervă privind graniţa din Irlanda de Nord iar dacă votul ar fi avut loc, acordul nu ar fi fost aprobat, astfel că a trebuit să fie amânat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.