Un fost proprietar al unei fabrici de dulciuri de la Moscova a ucis un paznic şi a rănit alte trei persoane într-un atac armat la fabrică, au anunţat miercuri anchetatorii, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul s-a certat cu noul proprietar al fabricii, după care a deschis focul cu o puşcă, a precizat Comitetul rus de anchetă.

Poliţia din Moscova a dezminţit informaţii de presă potrivit cărora bărbatul a luat mai mulţi ostatici, dar a confirmat că acesta s-a baricadat în incintă.

Ilia Averianov a sunat la postul de radio Afaceri FM şi a spus că se apără de un ”gang” care a colaborat cu procurori din capitală pentru a-i confisca proprietatea.

Averianov a declarat că va ”lupta până la sfârşit”.

Autorităţile nu au comentat imediat aceste acuzaţii.

Un dosar al familemtului fabricii Menlevik urmează să fie audiat la Moscova, în ianuarie, potrivit unor documente judiciare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.