O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în Argentina, într-o alunecare de teren, luni seara, într-un hotel din staţiunea montană de lux San Carlos de Bariloche (sud), anunţă marţi autorităţile, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această alunecare de teren a avut loc luni seara, în urma unor ploi intense, în ultimele zile, din cauza cărora a cedat un terasament situat deasupra complexului hotelier, care include două hoteluri şi mai multe cabane.

Alunecarea de teren a antrenat pământ, crengi de copaci, diverse materiale şi un zid al hotelului, potrivit procuraturii din provincia Rio Negro (sud).

Potrivit unor prime elemente, victima a fost blocată într-o cameră din hotel, în calea alunecării de teren.

Cei trei răniţi au fost spitalizaţi şi se aflau într-o stare stabilă.

Salvatori au căutat victime, cu ajutorul unor câini special antrenaţi, ”până marţi dimineaţa”, în alte părţi ale complexului hotelier afectat de alunecare, însă nu au găsit alte victime, potrivit procuraturii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.