Un fost consul onorific al Regatului Unit în oraşul portuar Guayaquil, în Ecuador, Colin Armstrong, a fost eliberat ”teafăr”, după ce a fost răpit sâmbătă, anunţă miercuri poliţia. relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Unităţile noastre l-au eliberat pe cetăţeanul Collin A (...). El este în prezent teafăr şi nevătămat. Nouă persoane au fost arestate”, anunţă pe X comandantul poliţiei Cesar Zapata.

Diplomatul a fost eliberat pe un drum către provincia de coastă Manabi (sud-vest), care se învecinează cu provincia Los Ríos, a anunţat un ofiţer, fără să ofere alte detalii.

Comandantul poliţiei a difuzat o forografie în care Armstrong apare cu braţele încrucişate şi purtând un chipiu de poliţist, în picioare, între doi ofiţeri în uniformă.

Ministrul ecuadorian de Interne Mónica Palencia a confirmat eliberarea diplomatului, un antreprenor agricol în vârstă de 78 de ani.

”Mulţumită muncii @PoliciaEcuador şi unităţilor sale, Armstrong a fost salvat”, scrie pe pe X, confirmând arestarea a nouă persoane.

”Noi nu permitem impunitatea. Poliţia continuă” să lucreze la dosar, anunţă ea.

Diplomatul a fost răpit împreună cu partenera sa, sâmbătă în zori, de la ferma sa, în contonul Baba.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.