Un elicopter al armatei venezuelene s-a prăbuşit, sâmbătă, iar toţi cei şapte oameni de la bord au murit, a transmis ministrul Apărării într-un comunicat citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elicopterul zbura din capitala Caracas spre statul Cojedes. Autorităţile anchetează cauza accidentului.

Preşedintele Nicolás Maduro se afla sâmbătă în Cojedes, pentru a urmări exerciţiile armatei, despre care, în discursurile televizate, el a spus că este gata să lupte împotriva „ameninţării” Statelor Unite.

Maduro acuză guvernul SUA că încearcă să organizeze o lovitură de stat, susţinându-l pe liderul opoziţiei, Juan Guaidó, care spune despre preşedinte că este ilegitim şi s-a autorproclamat conducător al Venezuelei în luna ianuarie a acestui an.

„Regret profund acest incident şi transmit condoleanţe rudelor şi prietenilor lor”, a spus Maduro, într-un mesaj publicat pe Twitter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.