Cadavrul unui bărbat a fost descoperit joi în trenul de aterizare al unui avion aparţinând companiei germane Lufthansa care venea din Iran şi care a aterizat pe aeroportul din Frankfurt, declară vineri poliţia germană AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corpul neînsufleţit a fost găsit în timpul unor lucrări de mentenanţă, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei din Hesse, în vestul Germnaiei.

Avionul venea de la Teheran şi a aterizat la Frankfurt joi dimineaţa.

O butelie de oxigen şi o mască se aflau lângă corp, precizează poliţia, care nu deţine, în acest stadiu, informaţii suplimentare despre identitatea bărbatului şi circumstanţele dramei.

O anchetă a fost deschisă.

Această descoprire macabră intervine în contextul în care Iranul este zguduit de un val de manifestaţii reprimate violent, care s-au soldat cu zeci de morţi şi sute de arestări.

Aceste proteste au fost declanşate de moartea, la 16 septrembrie, a lui Mahsa Amini, la vârsta de 22 de ani, la trei zile după ce a fostarestată, la Teheran, din cauză că a încălcat, potrivit Poliţiei Moravurilor, un cod vestimentar strict al republkicii islamice care obligă femeile să poarte vălul în public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.