Un bărbat a fost arestat de poliţie, după descoperirea unui colet suspect din cauza căruia un echipaj de genişti a fost desfăşurat la Palatul Holyrood, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth a II-a, în Scoţia, a anunţat miercuri poliţia scoţiană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au fost chemate către ora locală 20.50 la palatul reginei, la Edinburgh, în urma semnalării unui colet suspect, care a fost ”neutralizat” de o echipă de deminare, a precizat un purtător de cuvânt al forţelor de ordine.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost arestat, a anunţat purtătrul de cuvânt, precizând că nu a existat vreo ”ameninţare” la adresa publicului şi că o anchetă vizând stabilirea circumstanţelor incidentului continua.

Situat în centrul Edinburghului, Palatul Holyrood, una dintre principalele atracţii turistice din Scoţia, este închis vizitatorilor din cauza pandemiei covid-19.

Elizabeth a II-a stă la palat în cursul unor angajamente oficiale în această provincie din nordul Regatului Unit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.