Un bărbat din Utah şi-a împuşcat mortal cei cinci copii, soacra sa şi soţia şi apoi s-a sinucis, la două săptămâni după ce femeia a cerut divorţul, potrivit autorităţilor, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copiii, trei fete şi doi băieţi, aveau vârste cuprinse între 4 şi 17 ani.

Poliţia a dezvăluit, de asemenea, într-o conferinţă de presă de joi, că ofiţerii l-au investigat pe bărbatul de 42 de ani şi familia lui „cu câţiva ani înainte”, sugerând posibile probleme anterioare în familie. Şeful poliţiei Enoch, Jackson Ames, nu a detaliat.

Anchetatorii ştiu despre cererea de divorţ, dar nu şi dacă aceasta a fost motivaţia din spatele crimelor, a spus primarul Geoffrey Chesnut.

Crimele au zguduit micul oraş Enoch din sudul Utah, situat la jumătatea distanţei dintre Salt Lake City şi Las Vegas. Se află într-una dintre zonele din ţară cu o dezvoltare rapidă, iar comunităţile de locuinţe noi sunt formate în principal din familii numeroase care aparţin, la fel ca majoritatea din Utah, Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, cunoscută ca biserica mormonă. .

Cei decedaţi erau membri ai cultului cunoscuţi în oraş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.