Un avion al companiei Tunisair, care asigura un zbor de la Istanbul la Tunis, a aterizat de urgenţă la Salonic, în nordul Greciei, din cauza comportamentului agresiv al unui pasager aflat în mod evident în stare de ebrietate, a anunţat poliţia greacă, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bărbatul, a cărui naţionalitate nu era cunoscută cu certitudine imediat, deoarece călătorea cu documente false, se comporta agresiv cu personalul de la bord”, a declarat luni AFP un reprezentant al serviciului de presă al Poliţiei din Salonic, al doilea cel mai important oraş din Grecia.

”Era în mod vizibil în stare de ebrietate. Pilotul, care a privilegiat securitatea tuturor, a fost nevoit să aterizeze pe aeroportul din Salonic”, a declarat aceeaşi sursă.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat la coborârea din avion şi a fost condamnat cu privire la trafic de droguri în Grecia, potrivit autorităţilor locale.

El a fost plasat în arest prevenitv şi urma să fie prezentat marţi la un tribunal, la Salonic, acuzat de punerea în pericol a pasagerilor şi membrilor echipajului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.