Un al doilea suspect a fost reţinut în urma unui presupus furt a unei lucrări a artistului stradal Bansky - un indicator rutier cu semnul ”stop”, pe care artistul a desenat trei drone militare, anunţă Poliţia din Londra, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat în vârstă de 40 de ani se afla în arest preventiv, suspectat de furt şi daune penale, a anunţat duminică, în Ajunul Crăciunului Poliţia Metropolitană.

Un suspect în vârstă de vreo 20 de ani - reţinut duminică - a fost eliberat pe cauţiune.

Martori care se aflau la colţul unei străzi, vineri, în cartierul Peckham, în sud-vestul Londrei, la mai puţin de o oră după ce Banski a publicat o fotografie cu lucrarea sa pe Instagram, au declarat că au fost uimiţi să vadă un bărbat care a tăiat cu un cleşte semnul de circulaţie, în timp ce alt bărbat ţinea o bicicletă pe care s-a urcat celălalt bărbat.

Furtul a fost surprins în fotografii şi înregistrări video.

Multe dingtre lucrările satirice şi politice ale lui Bansky critică războiul, iar mulţi dintre susţinătorii săi i-au interpretat lucrarea ca cerând un armistiţiu în Fâşia Gaza.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.