Trei civili au murit şi alţi nouă au fost răniţi în regiunea Harkov din Ucraina, după ce rachete ruseşti au lovit un sat din apropiere de Kupiansk, a afirmat Procuratura regională, conform CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, ruşii au lovit satul Kruhliakivka din districtul Kupiansk cu patru bombe aeriene ghidate, luni.

”Până la ora 1.18 p.m., numărul morţilor a crescut la trei: o femeie de 45 de ani şi doi bărbaţi au fost ucişi”, a afirmat instituţia, marţi, pe Telegram.

Potrivit acesteia, când ofiţerii de aplicare a legii şi echipele Serviciului de Stat pentru Urgenţe au sosit la locul atacului, ruşii au tras din nou spre stat cu rachete de artilerie cu lansare multiplă. Ca urmare, doi poliţişti în vârstă de 21 şi 24 de ani şi doi salvatori de 22 şi 26 de ani au fost răniţi.

Mai multe clădiri rezidenţiale au fost avariate şi parţial distruse în urma loviturilor.

Andrii Besedin, şeful administraţie militare din oraşul Kupiansk, le-a cerut locuitorilor să evacueze copii şi persoane cu mobilitate limitată, în urma intensficării bombardamentelor ruseşti în zonă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.