O serie de explozii au zguduit sâmbătă dimineaţă oraşul Harkiv, din estul Ucrainei, declanşând o serie de explozii secundare, transmite AP, precizând că pentru moment nu au fost raportate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Exploziile au avut loc la câteva ore după ce Rusia a concentrat atacurile asupra zonelor pe care le-a anexat ilegal, în timp ce numărul morţilor din loviturile anterioare cu rachete asupra clădirilor de apartamente din oraşul Zaporojie, situat în sudul ţăeii, a crescut la 14.

Primarul Harkivului, Ihor Terekhov, a declarat pe Telegram că exploziile din cursul dimineaţii au fost rezultatul loviturilor cu rachete în centrul oraşului.

El a spus că exploziile au declanşat incendii la una dintre instituţiile medicale ale oraşului şi la o clădire nerezidenţială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.