Donald Trump, acuzat cu privire la modul în care gestionează pandemia covid-19, de luarea apărării adepţilor supremaţiei albilor şi alimentarea urii rasilae în ţară, dar şi în scandalul primelor ruse şi care se simte singur înaintea alegerilor prezidenţiale, şi-a revendicat un nou supranume pe Twitter, “The Lone Warrior” (”luptătorul singuratic”), relatează The Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit publicaţiei, locatarul Casei Albe este acuzat de faptul că era la curent cu scandalul primelor ruse de mai multe luni, iar în pofida faptului că ştia acest lucru a invitat Rusia la summitul G7.

Cotidianul The New York Times (NYT) a dezvăluit că serviciile militare ruse de informaţii GRU au distribuit discret prime unor combatanţi islamişti şi criminali ”apropiaţi talibanilor” pentru a ucide militari NATO în Afganistan.

În faţa acestei avalanşe de critici, Donald Trump se simte singur şi şi-a inventat supranumele de “The Lone Warrior”.

Acest titlu autoproclamat a condus imediat la reacţii pe reţele de socializare, unde locatarul Casei Albe continuă să polarizeze.

Acest supranume a făcut obiectul multor deturnări.

Însă majoritatea navigatorilor pe Internet îl ironizează din cauza faptului că s-a sustras Războiului Vietnam cu ajutorul unui certificat medical potrivit căruia avea un ”pinten” la călcâi.

”Trump pare să se numească “The Lone Warrior”, ceea ce nu prea are sens. ”. Nu este un luptător. El s-a eschivat de larăzboi cu un pinten osos. 2. Poate că vrea să fie “The Lone Ranger”, dar “Lone Ranger” purta o mască”, îl ironizează un utilizator pe Twitter.

”Trump era un «războinic solitar» în Vietnam. A rămas acasă «singur», în timp ce adevăraţii războinici luptau. Luptător singuratic, pe naiba. Este un nenoricit de laş”, scrie altul.

”Te prezinţi ca un preşedinte în timp de război, dar cea mai mare bătălie a ta este coronavirusul. Eşti cel mai prost «luptător» din toate timpurile”, denunţă altul.

”Rasistul solitar, luptătorul incompetent şi trădător”, îl etichetează alt utilizator pe Twitter.

”Ai Rusia şi China. Nu eşti chiar singur”, îl apostrofează altul.

”Continuă să porţi lupta bună, luptător singuratic”, în îndeamnă alt mesaj.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.