Donald Trump l-a catalogat drept ”prost” pe rivalul său Joe Biden şi i-a cerut să prezinte scuze din cauza a ceea ce consideră o retorică împotriva vaccinurilor, în contextul în care democratul îl critică din cauza modului cum gestionează epidemia covid-19, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele republican, devansat în sondaje de către rivalul său democrat în vederea alegerilor prezidenţiale de la 3 noiembrie, şi-a multimplicat, într-o conferinţă de presă la Casa Albă, luni, atacurile împotriva acestuia şi a partenerei sale de cursă, sentaorea Kamala Harris.

Kamala Harris a avertizat că nu ar avea încredere în Donald Trump, în cazul în care un vaccin împotriva covid-19, o boală soldată cu 190.000 de morţi în Statele Unite, ar fi disponibil înaintea scrutinului, aşa cum spune locatarul Casei Albe.

”Joe Biden şi partenera sa de cursă foarte de stânga, cea mai de stânga persoană din Congres, fie vorba în trecere, ci nu o personaă competentă din punctul meu de vedere, ar distruge această ţară, ar distruge această economie, ar trebui să prezinte imediat scuze din cauza retoricii anti-vaccin iresponsabile pe care o folosesc în acest moment”, a declarat Trump, care l-a etichetat pe Biden drept ”prost”.

”Asta discreditează ştiinţa”, a apreciat preşedintele american, acuzat de către critici de faptul că a fragilizat discursul experţilor sanitari de la începutul epidemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.