Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump, rămas în urmă în sondaje cu mai puţin de o lună înaintea alegerilor de la 3 noiembrie, l-a catalogat miercuri drept ”ţăcănit” (”wacko”) pe adversaruş său democrat Joe Biden, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un ţăcănit de ani de zile şi o ştie toată lumea”, a scris şeful statului american pe Twitter.

”Presa jalnică ţine cu el şi încearcă să-l protejeze”, a adăugat el.

”Aţi remarcat cum toate lucrurile negative, ca IQ-ul său slab, nu sunt menţionate niciodată? Fake news!”, tună el.

Locatarul Casei Albe şi-a multiplicat, de mai multe zile, tweeturile colerice.

”Presa Fake News (...) nu vrea să vorbească decât despre covid-19”, a tunat el marţi într-un mesaj scris la Casa Albă, unde s-a întors luni seara după trei zile de spitalizare.

Odată cu apropierea scrutinului de la 3 noiembrie, sondajele sunt tot mai îngrijorătoare pentru fostul magnat în domeniul imobiliar newyorkez, care vrea al doilea mandat.

Potrivit unui ultim sondaj CNN/SSRS, publicat marţi, el este devansat cu 16 puncte procentuale (41% la 57% ca intenţii de vot) de către Joe Biden.

În statele-cheie, susceptibile să stabilească rezutatul alegerilor, avansul candidatului democrat este mai puţin net, însă este real şi constant.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.