Preşedintele american Donald Trump a declarat că Rudolph Giuliani, fostul primar al New York-ului care acum face parte din echipa sa de jurişti, va spune într-un final lucrurile corect privind plata către actriţa porno Stormy Daniels, scrie New York Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totul „a fost incorect spus”, a declarat Trump, dând vina pe presă şi pe faptul că Giuliani ocupă postul de puţin timp.

„Este un tip minunat. Într-un final, va spune lucrurile corect”, a declarat Trump la plecarea spre Dallas pentru a participa la o convenţie a Asociaţiei Naţionale pentru Armele de Foc.

Rudolph Giuliani a declarat într-un interviu pentru Fox News că Trump i-a restituit banii lui Michael Cohen pentru plata efectuată către Stormy Daniels pentru a-i cumpăra tăcerea.

Iniţial, Trump a confirmat, într-o serie de postări pe Twitter, informaţiile oferite de Giuliani. Dar vineri, preşedintele a afirmat că „totul a fost spus incorect. Este de fapt foarte simplu”, fără să ofere detalii.

De asemenea, Trump a negat zvonurile că ar exista tensiune intre el şi Jon F. Kelly, şeful staff-ului de la Casa Albă, declarând: „Avem o relaţie grozavă. Face o treabă minunată ca şef al staff-ului. Nu aş putea fi mai fericit. Voiam să vă spun acest lucru”.

Vorbind despre investigaţia procurorului special Robert Mueller, Trump a declarat că este dispus să îi răspundă la întrebări dar a adăugat că investigaţia este o vănătoare de vrăjitoare a democraţilor şi că avocaţii săi nu îi permit acest lucru.

„Mi-ar plăcea să vorbesc. Nimeni nu doreşte să vorbească mai mult decât mine”, a declarat Trump. Dar investigaţia este „foarte incorectă".

"Dacă aş fi considerat că este corectă, aş fi trecut peste sfaturile avocaţilor mei”, a precizat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.