Trei dintre cei şase suspecţi reţinuţi joi la Bruxelles, în legătură cu atentatele soldate cu 31 de morţi şi aproape 300 de răniţi, vor rămâne în arest, iar ceilalţi trei au fost eliberaţi, relatează RTBF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre cei rămaşi după graţii se numeşte Faycal Cheffou, al cărui nume nu a mai fost vehiculat până acum în ancheta lansată după atentatele de marţi, soldate cu 31 de morţi şi aproape 300 de răniţi.

El nu colaborează cu anchetatorii.  

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Parchetul belgian a precizat că şase persoane au fost reţinute în cursul unor percheziţii în cartierele Schaerbeek şi Jette, precum şi în centrul capitalei belgiene.

Postul public RTBF a anunţat şi arestarea unei  a şaptea persoane, vineri dimineaţă.

Între timp, revista Der Spiegel scrie că poliţia germane a arestat doi suspecţi. Unul dintre ei a primit, cu trei minute înainte de atac, mai multe SMS-uri cu numele unuia dintre teroriştii de la metrou, urma de cuvânt “fin”, adică “sfârşit” în franceză.

Ministerul german de Interne a refuzat să comenteze informaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.