Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat pentru Channel 5 că este dezamăgitor că fiica sa şi prinţul Harry au decis să nu mai aibă un rol activ în familia regală britanică. El consideră că Meghan şi Harry devalorizează familia regală şi o transformă “într-un Walmart cu coroană”, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este dezamăgitor, pentru că de fapt ea a ajuns să trăiască visul oricărei fete. Fiecare tânără îşi doreşte să devină prinţesă şi ea a reuşit, iar acum renunţă. Pare că îi dă cu piciorul pentru bani”, a spus Thomas Markle, care nu are o relaţie apropiată cu fiica sa.

Interviul a fost filmat după anunţul ducilor de Sussex că se retrag din prim-planul familiei regale.  Channel 5 a prezentat duminică o parte a interviului, precizând că materialul întreg va fi difuzat săptămânile viitoare.

Thomas Markle a descris familia regală ca “una dintre cele mai importante instituţii longevive” şi a precizat că atunci când Meghan s-a căsătorit cu Harry, în mai 2018, ei şi-au asumat obligaţia de “a fi parte a familiei regale şi a reprezenta regalitatea”. “Aceasta este una dintre cele mai importante instituţii longevive care au existat vreodată. Ei o distrug, o devalorizează, o fac meschină… O transformă într-un Walmart cu coroană. Este ceva ridicol, nu ar trebui să facă asta”.

El nu a mai vorbit cu fiica sa de la nunta actriţei cu prinţul Harry. “Nu o văd contactându-mă, în special acum… Şi nici pe Harry, dar cred că ambii se transformă în suflete pierdute. Nu ştiu ce vor. Cred că nu ştiu ce vor”, a conchis Thomas Markle.

Palatul Buckingham a anunţat, sâmbătă, că prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor mai fi numiţi “Alteţa Sa Regal㔺i nu vor mai primi fonduri publice, ei nemaifiind membri activi ai familiei regale şi alegând un viitor mai independent.

Tot sâmbătă, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a explicat, într-un comunicat, că s-a găsit o cale “constructivă” pentru prinţul Harry şi familia sa. Regina s-a declarat mândră de Megham Markle şi a precizat că îşi doreşte ca Harry şi familia sa “să construiască o nouă viaţă fericită şi liniştită”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.