Două avioane militare s-au ciocnit şi s-au prăbuşit, sâmbătă, în timpul unui spectacol aerian din Dallas, scrie AP, care menţionează că nu se ştie clar câţi oameni erau la bord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipajele de urgenţă s-au deplasat la locul accidentului de pe Aeroportul Executive din Dallas, la aproximativ 16 kilometri de centrul oraşului. Imaginile de la faţa locului au arătat epavele avioanelor într-o zonă din interiorul aeroportului.

Pompierii din Dallas au anunţat că nu au fost răniţi printre spectatori.

Oficialii nu au spus câţi oameni se aflau la bordul avioanelor, dar Hank Coates, preşedintele companiei care a organizat show-ul aerian, a afirmat că unul dintre avioane, un bombardier B-17 Flying Fortress, are de obicei un echipaj de patru până la cinci persoane. Celălalt, un avion de luptă P-63 Kingcobra, are un singur pilot.

Niciun client plătitor nu se afla la bordul aeronavei, a spus Coates, de la Commemorative Air Force, care deţinea şi avioanele. Avioanele lor sunt pilotate de voluntari foarte bine instruiţi, adesea piloţi retraşi din activitate, a spus el.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.