Terminalul 3 al Aeroportului Manchester urmează să se redeschidă, în condiţiile în care o echipă de genişti a detonat controlat un bagaj suspect, după evacuarea personalului şi pasagerilor, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„După mai multe inspecţii, pachetul nu pare a fi un dispozitiv viabil şi nu se crede că ar exista o ameninţare în prezent”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Sute de pasageri au fost evacuaţi după descoperirea unui bagaj suspect în incinta Terminalului 3 al aeroportului din Manchester.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Martorii au povestit că pasagerii au fost coborâţi din avioanele rămase la sol sau din autobuzele de pe aeroport.

Acest incident are loc la o zi după ce declanşarea unei alarme de incendiu a dus la evacuarea unui terminal al aeroportului Heathrow, transmite Reuters.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.