Televiziunea de stat din Rusia a difuzat o înregistrare a ceea ce pare a fi o convorbire telefonică între Yulia Skripal, care a fost otrăvită alături de tatăl ei, fostul spion rus Sergei Skripal, şi Viktoria Skripal, verişoara sa, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În înregistrare, care nu a putut fi verificată încă, ea îi spune că se simte bine.

"Totul e în regulă. El se odihneşte acum, doarme. Starea de sănătate a tuturor este bună, nu sunt lucruri ireparabile. Voi fi externată în curând. Totul este ok”, i-ar spune Yulia verişoarei sale, Viktoria.

Înregistrarea a fost difuzată în cadrul emisiunii "60 de minute” a televiziunii Rossiya 1, iar gazdele emisiunii, Yevgeny Popov şi Olga Skabeyeva, au precizat că nu pot confirma autenticitatea convorbirii.

În cadrul discuţiei, Viktoria spune că dacă va reuşi să obţină o viză, o va vizita pe Yulia şi pe tatăl ei luni.

Yulia Skripal şi tatăl său, Sergei Skripal, se află internaţi într-un spital din oraşul britanic Salisbury, după ce au fost otrăviţi cu o neurotoxină, luna trecută.

Sergei Skripal este un fost spion rus care a lucrat pentru britanici iar Marea Britanie a acuzat Moscova că se află în spatele atacului.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.