Prinţul William al Marii Britanii le-a făcut o surpriză oamenilor care aşteptau să mănânce, el servind burgeri prietenoşi cu mediul înconjurător de la un food truck din sudul Londrei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o înregistrare video publicată duminică, moştenitorul tronului britanic a servit "Earthshot Burgers" pentru a evidenţia munca depusă de câştigătorii de anul trecut ai premiului său anual Earthshot, pe care l-a creat pentru a ajuta la dezvoltarea de soluţii la problemele majore de mediu.

"Imediat", a spus prinţul în timp ce servea burgerii clienţilor uimiţi. "Bună dimineaţa tuturor, bine preparaţi, gata de servire."

Obiectivul pentru William, care a făcut echipă cu fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie şi împărtăşeşte reţete, a fost de a creşte profilul şi activitatea celor trei câştigători anteriori ai premiului Earthshot.

"Aşadar, cutia din care veţi mânca este făcută de o companie numită Notpla şi nu este vorba de plastic, ci de un înveliş de alge marine", le-a spus prinţul clienţilor de la furgoneta de burgeri.

"Ingredientele din interiorul burgerului sunt cultivate într-o seră din India de o companie numită Kheyti şi, nu în ultimul rând, modul în care le gătim a fost făcut pe ceva numit Mukuru Clean Stoves, iar acesta este conceput de o doamnă din Kenya care a venit cu acest concept pentru a reduce poluarea aerului."
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.