Poliţia din Florida a împuşcat şi rănit o persoană înarmată care vorbea despre Trump la intrarea în clubul de golf al preşedintelui, în apropiere de Miami, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, identificat ca fiind Jonathan Oddi în vârstă de 42 de ani, a fost transportat la spital după un schimb de focuri cu poliţiştii.

Poliţia a informat că a răspuns la ora locală 01:30 mai multor apeluri prin care au fost notificaţi în legătură cu un bărbat care trage focuri de armă.

„Din fericire, nu au existat victime”, a anunţat poliţia pe Twitter.

Presa locală a relatat că Oddi „ţipa”, vorbind despre Trump şi a întins un steag al Statelor Unite la recepţia clubului. Conform Miami Herald, Oddi nu este un membru al clubului, ci locuieşte în apropiere.

Pe reţelele sociale, Oddi se prezintă ca fiind un instructor de fitness, investitor imobiliar şi managerul unei afaceri cu pietre preţioase.

Eric Trump, fiul preşedintelui şi cel care conduce clubul de golf, a salutat intervenţia poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.