Autorităţile americane au anunţat că un atac armat a avut loc într-un club de noapte pentru adolescenţi din localitatea Fort Myers, Florida. Cel puţin doi adolescenţi şi-au pierdut viaţa, printre care se numără un băiat de 14 ani, în vreme ce alte 17 persoane au fost rănite de un bărbat înarmat, scrie NBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacul armat a avut loc în jurul orei locale 00.30 (7.30 ora României), după ce un bărbat înarmat a deschis focul în Club Blu din Fort Myers, o localitate situată în apropiere de coasta statului Florida, la aproape 350 de kilometri de Orlando.

Potrivit The Mirror, atacul armat a început în parcarea Club Blu, în timpul unei petreceri pentru adolescenţi. În atac au fost răniţi adolescenţi cu vârste de până la 13 ani, iar una din cele două persoane care şi-au pierdut viaţa ar fi un adolescent în vârstă de 14 ani. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Mai multe victimeau răni provocate de focuri de armă. Trei persoane au fost reţinute pentru audieri, iar zona este una sigură”, a anunţat un reprezentant al poliţiei locale.

Străzile din apropierea clubului de noapte rămân închise.

Există informaţii potrivit cărora focuri de armă au fost trase în alte două intersecţii din apropierea clubului de noapte, însă nu se ştie dacă aceste focuri au legătură cu atacul armat.

Toate persoanele rănite au fost transportate la spital şi primesc îngrijiri medicale. O parte dintre victime au răni minore, în vreme ce mai mulţi adolescenţi sunt în stare critică.

Anchetatorii încearcă să stabilească motivele din spatele atacului.

Martorii au vorbit despre un atacator într-un SUV, care s-a îndepărtat din parcarea clubului trăgând focuri de armă. 

Atacul armat din Fort Myers are loc la mai bine de o lună de la cel mai sângeros atac armat din istoria SUA, soldat cu moartea a 49 de persoane şi rănirea altor 53. La 12 iunie, Omar Mateen a deschis focul în clubul Pulse din Orlando, la aproape 350 de kilometri de Fort Myers. Atacatorul a fost etichetat drept un extremist islamist radicalizat pe internet, care nu a luat legătura cu vreo grupare teroristă. Clubul Pulse era un loc renumit în rândul comunităţii LGBT din Orlando.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.