Statele Unite au acuzat luni, pentru prima oară, Iranul că se face vinovat de ”răpirea” şi ”moartea probabilă” a cetăţeanului american Robert Levinson, un agent FBI în retragere care a fost dat dispărut în 2007 în Iran în circumstanţe misterioase, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Washingtonul a sancţionat doi oficiali din cadrul spionajului iranian - Mohammad Baseri şi Ahmad Khazai - cu privire la o presupusă implicare în acest dosar anunţă Trezoreria.

Un oficial de rang înalt din cadrul administraţiei în exerciţiu a lui Donald Trump îndeamnă Guvernul viitorului preşedinte american Joe Biden, care urmează să intre în funcţie în ianuare, ”să includă aducerea înapoi acasă a americanilor deţinuţi pe nedrept” în Iran în cadrul unor eventuale negocieri cu privire la programul nuclear iranian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.