Un atac armat a avut loc vineri într-un hotel-cazinou din Manila, a anunţat operatorul acestuia, iar organizaţia Statul islamic a revendicat un atentat, potrivit centrului american de supraveghere a site-urilor jihadiste SITE, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Resorts World Manila este închis în urma unor informaţii potrivit cărora bărbaţi neidentificaţi au tras focuri de armă”, a anunţat operatorul acestui hotel-cazinou pe contul de Twitter.

Focuri de armă şi explozii s-au auzit într-un complex din capitala filipineză Manilla vineri, iar presa locală scria că atacatori înarmaţi se aflau înăuntru, relatează Reuters.

Resorts World Manila (RWM) a anunţat ulterior pe reţele de socializare că poliţia deţine controlul asupra situaţiei.

”Vă cerem să vă rugaţi în aceste momente dificile”, a scris RWM pe Twitter.

Martori au declarat pentru posturi de radio că mai multe persoane înarmate au fost văzute în complex.

Potrivit postul de ştiri ANC este vorba despre doi bărbaţi înarmaţi care purtau măşti şi haine închise la culoare.

Reuters scrie că nu a putut să verifice imediat aceste informaţii.

Imagini cu complexul, situat în apropierea aeroportului, au apărut pe reţele de socializare, iar în ele se pot vedea coloane de fum ieşind din clădire.

O sursă din complex a declarat pentru Reuters că angajaţi ai complexului erau evacuaţi, însă a refuzat să ofere mai multe detalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.