Senatorul republican Pat Toomey a declarat că preşedintele în exerciţiu Donald Trump ar trebui să demisioneze, după ce susţinătorii actualului lider de la Casa Albă au luat miercuri cu asalt Capitoliul, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toomey, care până recent a fost un susţinător al lui Trump, a devenit al doilea senator republican care îi cere preşedintelui să demisioneze.

“Cred că pentru ţara noastră cea mai bună cale este ca preşedintele să demisioneze şi să plece cât mai curând posibil”, a afirmat Toomey într-un interviu la NBC.

Pat Toomey consideră că nu este timp pentru un impeachment, având în vedere faptul că mai sunt doar zece zile până când preşedintele ales Joe Biden va depune jurământul.

Vineri, senatorul Lisa Murkowski a declarat că Trump ar trebui să demisioneze imediat şi a sugerat că ia în calcul părăsirea partidului dacă republicanii nu se pot despărţi de preşedinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.