Şeful Statului Major american, generalul Mark Milley, şi-a exorimat joi, în mod public, regretul faţă de faptul că s-a afişat în uniforma militară alături de comandantul suprem Donald Trump, în urma dispersării brutale a unei manifestaţii paşnice, la 1 iunie, în apropierea Casei Albe, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Obiectivul acestei dispersări a fost eliberaea drumului către Biserica Saint John, un lăcaş emblematic din apropiere, vandalizat cu o zi înainte, pentru ca Donald trump să poată să se fotografieze la biserică, cu o Biblie în mână, înconjurat de mai mulţi oficiali, între care şi şeful Statului Major Interarme.

”Nu ar fi trebuit să mă aflu acolo”, a declarat generalul Milley într-un discurs înregistrat cu ocazia înmânării diplomelor la Facultatea Militară din cadrul Notre Dame University.

”A fost o eroare şi am învăţat lecţia”, spune Mark Milley.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.