O invazie terestră la Rafah ar fi "intolerabilă", a declarat luni secretarul general al Naţiunilor Unite, António Guterres.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"O invazie terestră în Rafah ar fi intolerabilă din cauza consecinţelor sale umanitare devastatoare şi din cauza impactului destabilizator în regiune", a avertizat şeful ONU. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Guterres a precizat că a făcut un "apel foarte puternic" atât guvernului israelian, cât şi conducerii Hamas să "facă un efort suplimentar" pentru a ajunge la un acord de încetare a focului.
 
"Aceasta este o oportunitate care nu poate fi ratată", a adăugat el.
 

Propunerea de armistiţiu în Fâşia Gaza acceptată de către mişcarea islamistă palestiniană Hamas cuprinde trei faze şi are obiectivul unei încetări durabile a focului, declară luni Al-Jazeera un oficial de rang înalt din cadrul mişcării, Khalil al-Hayya, relatează AFP.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.