Şase bebeluşi au murit într-un incendiu care a devastat sâmbătă un spital de copii la New Delhi, anunţă duminică poliţia capitalei indiene, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total 12 nou-născuţi au fost evacuaţi din spital în timpul sinistrului, însă şase erau deja morţi atunci când au fost preluaţi de către medici, anunţă un poliţist local, Surendra Choudhary.

Un al şaptelea bebeluş dintre cei 12 nou-născuţi evacuaţi a murit înaintea incendiului, a precizat el.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Urmăriri judiciare au fost declanşate împotriva proprietarului spitalului”, a anunţat el.

El nu a oferit detalii despre felul în care au murit copiii.

Incendiul, împotriva căruia au fost mobilizate 14 vehicule de pompieri, a izbucnit sâmbătă seara la Spitalul New Born Baby Care, la New Delhi.

”Incendiul s-a extins prea rapid, din cauza exploziei unei butellii cu oxigen”, a declarat agenţiei de presă Press Trust of India (PTI). directorul pompierilor din oraş, Atul Garg.

Ministrul-şef al Delhi, Arvind Kejriwal, care a evocat o situaţie ”sfâşietoare”, a avertizat că ”vinovatul de această neglijenţă nu va fi iertat”.

”Suntem solidari cu cei care şi-au pierdut copiii nevinovaţi în acest accident”, a anunţat el pe reţele de socializare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.