Un avion de tip Boeing 737 care venea de la Moscova a luat foc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a ratat aterizarea pe aeroportul din Soci, provocând rănirea a 18 persoane, potrivit autorităţilor, citate de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul companiei ruseşti UTair, care transporta 166 de pasageri şi şase membri ai echipajului, a alunecat de pe pistă într-un râu, o aripă a fost distrusă înainte de a lua foc. 

"În consecinţă, 18 persoane au primit asistenţă medicală", au anunţat autorităţile regionale în domeniul sănătăţii. Printre răniţi se află şi trei copii. O anchetă a fost deschisă pentru a elucida motivele acestui incident, care a avut loc la ora locală 2.50 (23.50 GMT). 

În timpul operaţiunii de salvare, un angajat al aeroportului a murit, aparent din cauza unei crize cardiace, a indicat pentru AFP un purtător de cuvânt al aeroportului din Soci. 

Oraşul Soci, situat pe malul Mării Negre, a fost gazda Jocurilor Olimpice de iarnă din 2014. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.