Rusia a anunţat luni că a înregistrat 6.198 de contaminări cu noul coronavirus în 24 de ore, iar bilanţul total a crescut la 87.147 - depăşind astfel bilanţul Chinei, în care a apărut pandemia la sfârşitul anului trecut, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilanţul zilnic al contaminărilor este uşor mai mic decât cel anunţat duminică - 6.361 -, a precizat Centrul rus de gestionare a crizelor.

De asemenea, 50 de morţi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, iar bilanţul total a crescut la 794, potrivit Cotidianului Poporului, organul de presă al Partidului Comunist Chinez (PCC, unic)..

Cu un total de 87.147  de contaminări, bilanţul oficial rus îl depăşeşte pe cel prezentat de către autorităţile chineze, potrivit cărora 82.830 de cazuri de contaminare cu coronavirus s-au înregistrat în China continentală de la apariţia epidemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.