Noua administraţie americană ar trebui să profite de această ocazie pentru a compensa greşelile preşedintelui Donald Trump, a declarat, duminică, preşedintele Iranului, Hassan Rouhani, după ce democratul Joe Biden a cucerit preşedinţia SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poporul american s-a opus politicii dăunătoare a lui Trump. Următoarea administraţie americană ar trebui să profite de ocazie pentru a compensa greşelile din trecut ... Iranul este în favoarea interacţiunii constructive cu lumea”, a spus Rouhani, relatează Reuters.

Joe Biden a devenit al 46-lea preşedinte al SUA, odată cu câştigarea alegerilor în Pennsylvania. Odată cu alegerea lui Biden, Kamala Harris a devenit prima femeie vicepreşedinte al SUA şi prima persoană de culoare care deţine această funcţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.