Rusia va pregăti "sancţiuni speciale" împotriva celor care au împiedicat vizita vicepremierului rus în Republica Moldova, a declarat Dmitri Rogozin într-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24, citat de UNIMEDIA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Răspunsul va fi, desigur. Trebuie să se determine cu exactitate cine a fost în spatele acestor decizii la Chişinău, Bucureşti, Budapesta, Bruxelles. Vom stabili persoanele care au luat aceste decizii. Sancţiunile noastre vor fi speciale”, a declarat Rogozin.

Bucureştiul a refuzat survolarea de către aeronava în care se afla Rogozin, a spaţiului aerian românesc. Avionul a făcut o escală la Minsk, de unde vicepremierul a luat o cursă Aeroflot cu destinaţia Moscova.

Igor Dodon şi Dmitri Rogozin urmau să participe la ceremonii în regiunea transnistreană organizată cu ocazia a 25 de ani de la crearea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.