Fostul star NBA Dennis Rodman a declarat că a fost sunat de la Casa Albă înaintea summitului istoric între preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rodman, un fost concurent la reality-show-ul lui Trump “Celebrity Apprentice”, a declarat marţi pentru CNN, din Singapore, că un membru al personalului Casei Albe l-a sunat pentru a-i spune că miliardarul republican este mândru de el.

Casa Albă nu a comentat imediat pentru AP cu privire la această convorbire telefonică.

Rodman, care s-a împrietenit cu Kim, din dragostea lor comună faţă de baschet, a declarat că fostul preşedinte democrat Barack Obama nu l-a luat niciodată în serios.

El l-a prezentat pe Kim drept un ”copil mare” care vrea să vadă lumea şi şi-a exprimat speranţa ca cei doi lideri să facă progrese.

 

Rodman se află în localitatea în care are loc summitul Trump-Kim, însă Casa Albă a anunţat că fostul star nu va juca vreun rol oficial în legătură cu reuniunea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.