Cântăreaţa Rihanna s-a întâlnit miercuri cu preşedintele francez Emmanuel Macron, pentru a discuta despre activităţile caritabile ale starului pop în domeniul îngrijirilor medicale şi al educaţiei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista, devenită cunoscută în întreaga lume pentru hitul „Umbrella”, a fondat în 2012 Clara Lionel Foundation, o organizaţie nonprofit care oferă burse de studiu în toată lumea. Ea se află într-o adevărat ofensivă pentru strângere de fonduri cu care să ajute tinerii.

Cântăreaţa originară din Barbados, îmbrăcată într-un costum gri si un pardesiu negru, a fost primită pe treptele palatului Elysee de Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron.

„Ne-am concentratat pe chestiuni legate de educaţie din aspecte globale şi vom face un anunţ foarte important în septembrie”, le-a spus Rihanna jurnaliştilor de la Elysee după întâlnire. Ea nu a oferit alte detalii.

Contul de Twitter al Rihannei este urmărit de peste 75 de milioane de persoane, iar ea l-a folosit recent pentru a aborda lideri politici importanţi, precum premierul canadian Justin Trudeau şi preşedintele Argentinian Mauricio Macri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.