Secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, a dezminţit miercuri noaptea o serie de speculaţii cu privire la posibila sa demisie, susţinând cu nu are de gând să plece de la conducerea Departamentului de Stat, transmite ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu plec nicăieri”, a răspuns secretarul de stat la zvonurile cu privire la posibila sa demisie de la conducerea diplomaţiei SUA.

De asemenea, acesta a susţinut că are de gând să-şi păstreze funcţia ”atât timp cât mă lasă preşedintele”, explicând că are o relaţie bună cu republicanul Donald Trump.

Jurnaliştii americani au speculat de la începutul săptămânii că Tillerson îşi va părăsi în curând poziţia, întrucât este frustrat cu Donald Trump şi alţi consilieri de la Casa Albă.

Reprezentanţii Departamentului de Stat au dezminţit anterior aceste zvonuri, dar acesta este primul răspuns venit din partea lui Tillerson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.