Resturi de rachetă „provenite din atacurile aeriene ale Rusiei împotriva Ucrainei” au fost descoperite joi de o patrulă a Poliţiei de Frontieră a Republicii Moldova pe un câmp din apropiere de Larga, în raionul Briceni, conform Ministerului de Interne de la Chişinău, citat de tv8.md.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Larga este un punct de trecere a frontierei cu Ucraina situat în nordul Republicii Moldova şi se află la numai circa 10 kilometri de graniţa cu România.

După ce au fost descoperite resturile presupusei rachete, s-a luat măsura protejării zonei şi a fost anunţat Serviciul de Urgenţă 112. La faţa locului au venit echipele de genişti ale poliţiei, precum şi Procuratura raionului Briceni.

Este cel de-al patrulea caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamente asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova.

Rusia a lansat din nou în primele ore ale dimineţii de joi un val de rachete asupra Ucrainei, iar una dintre ele a lovit un sit industrial din oraşul Liov, din vestul ţării, provocând un incendiu. O parte din rachete au fost interceptate de apărarea antiaeriană ucraineană, dar alte câteva au căzut şi în regiuni din centrul ţării. 

CITEȘTE ȘI Rusia a lansat 36 de rachete în cursul nopţii, numai 16 dintre ele au fost doborâte de apărarea antiaeriană ucraineană

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.