Relaţiile Regatului Unit cu Statele Unite se vor ”consolida indiferent cine va fi învingătorul alegerilor” în care republicanul Donald Trump îl înfruntă pe democratul Joe Biden, a dat asigurări miercuri o purtătoare de cuvânt a lui Boris Johnson, notând însă dezacordul cu privire la Acordul de la Paris de luptă împotriva modificărilor climatie, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Statele Unite sunt cel mai apropiat aliat al nostru, iar noi suntem convinşi că relaţia noastră se va consolida, indiferent care candidat va câştiga alegerile”, a declarat presei un purtător de cuvânt al premierului conservator.

”În domeniile comerţului, securităţii, informaţiilor clasificate, Apărării, inovaţiei şi culturii, puţine ţări fac mai mult împreună”, subliniază acest purtător de cuvânt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.