Regiunea italiană Latium, în care se află Roma, se pregăteşte să impună o interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii, de la miezul nopţii (1.00, ora României) la ora locală 5.00 (6.00, ora României), cu scopul de a încerca să reducă creşterea numărului contaminărilor cu noul coronavirus, dezvăluie o sursă din cadrul Executivului regional pentru Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii ar urma să intre în vigoare vineri, potrivit acestei surse, care precizează că restricţii vizează de asemenea şcolile şi universităţile.

Lombardia, în care se află Milano, a impus luni o interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii, începând de la ora locală 23.00 (0.00, ora României).

Italia a înregistrat miercuri un vârf de 15.199 de contaminări cu covid-19 în 24 de ore, a anunţat joi Ministerul italian al Sănătăţii.

Guvernul a prezentat duminică, în urma creşterii numărului îmbolnăvirilor, noi restricţii.

Regiunea Campania intenţionează să impună o interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii începând din acest weekend, a anunţat marţi preşedintele acesteia, urmând exeplul Lombardiei.

Bilanţul total al contaminărilor cu noul coronavirus a crescut la 449.648.

Bilanţul total al morţilor din cauza covid-19 a crescut la 36.832. Miercuri s-au înregistrat 127 de decese, a precizat ministerul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.