Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, s-a plimbat agitat, s-a încruntat şi uneori a părut să încerce să o intimideze prin statura sa pe rivala sa democrată Hillary Clinton în dezbaterea de duminică seară, ceea ce i-a atras critici şi ironii pe reţelele de socializare, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reacţia online a subliniat tonul dur al dezbaterii de la St Louis, în care Trump şi Clinton s-au insultat reciproc, cu mai puţin de o lună înainte de alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie.

Utilizatorii de Twitter au criticat reacţiile lui Trump, unii remarcând că a părut să o urmărească pe Clinton pe scenă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Gesturile lui Trump au fost bizare”, a scris o utilizatoare de Twitter, Sheena. “Mersul agitat, insultele, faptul că a stat chiar în spatele ei”, a adăugat ea.

“Gesturile lui Trump m-au îngrozit. Mă simt foarte neplăcut când bărbaţii stau în spatele meu, în special aşa”, a subliniat şi Charlotte (@charlotteirene8).

 

O purtătoare de cuvânt a lui Trump nu a comentat acuzaţiile.

Şi atitudinea lui Clinton a fost criticată online. “Clinton s-ar fi putut descurca mai bine. Nu a părut la fel de dornică, de capabilă să îi intre sub piele în această seară (duminică – n.r.)”, a scris Ryank (@ryantkelly).

Criticile vin în condiţiile în care republicanul se confruntă cu un scandal de proporţii după ce în presă a apărut o înregistrare din 2005 în care face comentarii vulgare şi degradante la adresa femeilor.

Potrivit unei analize a companiei de analiză a reţelelor de socializare Brandwatch, 66,9% dintre utilizatori au avut o părere negativă despre performanţa lui Trump.

De asemenea, 57,8% dintre opiniile privind performanţa lui Clinton au fost negative.

Dezbaterea, care a inclus întrebări din partea publicului, a fost cea mai comentată pe Twitter din istorie şi a fost subiectul a 17 milioane de mesaje pe reţeaua de socializare, a declarat purtătorul de cuvânt al Twitter, Nick Pacilio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.